Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /srv/www/reisbureausopeenrij.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Zomerse luxe in de achtertuin met opzet zwembaden
Selecteer een pagina

Home » Zomerse luxe in de achtertuin met opzet zwembaden

Zomerse luxe in de achtertuin met opzet zwembaden

In de warme maanden is het fijn om verkoeling bij de hand te hebben en wat is er meer zomers dan een zwembad? En dan vooral fijn in je eigen achtertuin. Ben je op zoek naar een nieuw zwembad voor in de tuin, kijk eens naar Intex opzetzwembaden. Niet iedereen heeft de plek om een zwembad in de tuin aan te laten leggen en de prijzen van dit soort baden zijn ook niet echt laagdrempelig. Maar als je net wat meer wil dan een opgeblazen Jip en Janneke badje zijn opzetbaden echt een uitkomst. Ook jij kan de zomer dobberend in eigen achtertuin doorbrengen.

Verschillende soorten en maten opzet zwembaden

De opzetzwembaden van Intex zijn in verschillende soorten te krijgen. De bekendste variant is waarschijnlijk de Easy Set, deze baden hebben een opblaasbare bovenrand. Deze blaas je op en naarmate het bad vult stijgt het bad omhoog. Opblaasbaden zijn onder te verdelen in baden zonder frame, met een klein frame of de zware opzetbaden. Intex heeft ook veel verschillende maten in het assortiment. Deze verschillen in diepte en in lengte en breedte. Zo is er altijd wat passends.

Accessoires

Om het bad te onderhouden zijn er accessoires voor handen. Afhankelijk van het zwembad zitten deze er al bij of moeten ze los worden aangeschaft. Denk hierbij aan filters, trapjes en pompen. Maar ook afdekzeilen. Al deze extra’s zorgen ervoor dat het bad zo lang mogelijk kan blijven staan en er geen vervanging van het water nodig is. Zo blijft het water in goede conditie en de gebruikers gezond, maar is er ook minder water nodig. Met name in de zomermaanden is dat wel zo prettig voor het milieu.

Houdbaar

In de baden gaat natuurlijk een behoorlijke plens water. Dat lijkt misschien een aanslag op het milieu, maar als je bedenkt dat het water lang mee gaat door de filters en andere zuiveringsapparatuur valt dat reuze mee! Kleinere baden bevatten dan wel minder water, maar als die keer op keer gevuld moeten worden is dat natuurlijk best belastend. Daarnaast is het voordeel dat deze grote baden op een geven moment een prettige temperatuur hebben waardoor het hele ijskoude eraf gaat. Omdat het water niet vervangen wordt maar wordt gereinigd en gefilterd blijft het ook aangenaam

Eenvoudig te monteren

De Intex opzet zwembaden komen met een duidelijke handleiding om het bad te monteren. Binnen een uur kan de kraan al open om het bad te vullen. Eerst is het handig om te kijken waar het bad het beste kan staan. Houd hierbij ook rekening met de zon en schaduw etc. Dan kan het grondzeil worden neergelegd en daar kan de zwembadliner op. Het frame is volgens de instructies in elkaar te klikken en dan door de liner de schuiven. Is de handleiding te onduidelijk dan staan er online ook video’s met instructies.

Onderhoud

Omdat een opzet zwembad afgebroken wordt als het niet meer nodig is, is er ook geen onderhoud nodig in de tijden dat het bad niet gebruikt wordt. In de zomermaanden geniet je dus van alles wat een zwembad te bieden heeft en na het opbergen is er geen zwembad meer om te onderhouden. Het beste van beiden werelden dus. Voor een echt zomerse beleving zijn de Intex opzetzwembaden een must have.

Share This