Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /srv/www/reisbureausopeenrij.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Vlucht vertraagd: wat te doen in Amsterdam? - Reisbureaus op een rij
Selecteer een pagina

Home » Vlucht vertraagd: wat te doen in Amsterdam?

Als je van plan bent om op vakantie te gaan in het buitenland, dan is het verstandig om ruim van tevoren aanwezig te zijn op de luchthaven. Luchtvaartmaatschappijen adviseren om minimaal twee uur te van tevoren aanwezig te zijn het vliegveld. In sommige gevallen kan het voorkomen dat je vlucht vertraagd is. Op de luchthaven Schiphol is voor een kleine vertraging voldoende te doen, maar wat als je vlucht langdurig vertraagd is? Op deze pagina lees je wat je in deze situatie kunt doen. Met de tips in dit artikel verveel jij je zeker niet bij een langdurige vertraging.

Tip 1: bezoek de oudste dierentuin van Nederland

De Artis Amsterdam Zoo is de oudste dierentuin van Nederland. De dierentuin heeft een oppervlakte van 14 hectare en zal je verrassen met een diversiteit aan diersoorten. In het park kun je bijvoorbeeld diverse soorten vogels, vissen en slangen vinden. Ook heeft het park veel grote diersoorten zoals apen, leeuwen, zebra’s, en jaguars. De dierentuin is zeker een bezoekje waard.

Tip 2: bezoek de Johan Cruyff Arena

De Johan Cruyff Arena is het stadion van Ajax, Nederlands populairste voetbalclub. Het stadion is de meeste dagen van het jaar toegankelijk onder begeleiding van een gids. Tijdens deze tour zal de gids zijn kennis en ervaring met jou delen. De tour duurt ongeveer 75 minuten en zal je meenemen naar de kleedkamers, persruimtes, spelerstunnel en het veld.

Tip 3: ga lekker shoppen

Ben je gek op winkelen? Als hoofdstad van Nederland heeft Amsterdam een hoop te bieden. Naast veel kaaswinkels en souvenirwinkels zijn er ook een hoop andere leuke winkeltjes te vinden. In het centrum zijn er bijvoorbeeld kledingwinkels, juweliers, babywinkels en winkels met gave gadgets. Ook kun je in het centrum een heerlijk hapje eten of drinken, bij één van de vele gezellige restaurants. Wil je eens wat drinken op een unieke locatie? Kies dan voor Icebar Amsterdam. Deze bar is gemaakt van echt ijs. De temperatuur in de bar is -10 graden Celsius. Het is daarom verstandig om een comfortabele jas of trui aan te trekken in de bar.

Tip 4: maak een canal cruise

Wil je Amsterdam op zijn mooist zien? Maak dan een canal cruise en ontdek de mooiste plekjes in de hoofdstad. In Amsterdam zijn er een groot aantal rederijen te vinden voor het maken van een rondvaart. De rederijen bieden diverse soorten rondvaarten aan. Er zijn bijvoorbeeld speciale rondvaarten voor kinderen, rondvaarten met diner of lunch of een rondvaarten met een romantisch tintje.

Share This