Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /srv/www/reisbureausopeenrij.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Vakanties naar de Canarische eilanden garantie van mooi weer!
Selecteer een pagina

Home » Vakanties Canarische eilanden

Heerlijk genieten van de zon en lekkere temperaturen, dat kan het hele jaar door op een van de Canarische eilanden. De eilandengroep staat erom bekend dat je er het hele jaar kan genieten van de zon. Dat het er zo vaak zonnig en lekker warm is maakt dat de Canarische eilanden een fantastische zonvakantie bestemming is.

De Canarische eilanden bestaat uit een groep van 7 grote eilanden en 6 kleinere eilanden. In dit artikel lees je meer over de bekendste vakantie-eilanden die behoren tot de Canarische eilandengroep.

Lanzarote

Lanzarote is een populaire vakantiebestemming onder vele Europeanen. De tempratuur is daar vrijwel alle jaargetijden zeer aangenaam en komt dan ook gemiddeld altijd wel uit op 20 graden of meer. In de het voorjaar, de zomer en het najaar praten we dan over tempraturen boven de 20 graden en in de winter gemiddeld 20 graden.

Tenerife

Tenerife wordt ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd. Het hele jaar door kun je er genieten van heerlijke tempraturen. Houd je van tempraturen hoog in de twintig graden? In de zomerse maanden ben je op Tenerife dan aan het goeie adres. Goed en zonnig weer is vrijwel een zekerheid op dit Canarische eiland.

Gran Canaria

Gran canaria is het eiland met de twee gezichten binnen de eilandengroep Canarische eilanden. Aan de ene kant heb je het toeristische gezicht van het eiland en aan de andere kant een eiland met mooie landschappen en idyllische dorpjes. De meeste toeristen die naar dit eiland toegaan op vakantie, komen niet verder dan het toeristische gedeelte. Gaat u binnenkort naar Gran canaria dan is het zeker aan te raden buiten de toeristische paden te kijken.

Fuerteventura

Dit is het op een na grootste eiland van de Canarische eilanden. Op het eiland Fuerteventura is het eigenlijk altijd lente of zomer waar het gaat om de tempraturen. In de wintermaanden variëren de tempraturen tussen de 18 tot 25 graden en in de zomermaanden loopt de tempratuur op van 24 tot 30 graden Celsius.

Genieten op de Canarische eilanden!

Het mag duidelijk zijn dat wanneer e van zon en warmte houdt, het echt genieten is op de Canarische eilanden. Wacht dus niet langer en bekijk het aanbod van vakanties op de Canarische eilanden.

Bekijk aanbod vakanties Canarische eilanden klik HIER!

Share This