Selecteer een pagina

Geluk in oude olijfgaardVakantiebestemming Lefkas Griekenland | Olivetto Villa's

Genieten van de mooiste plekjes op aarde, dat kan met de vakantiebestemmingen van Eliza was here. Zo ook met deze heerlijke locatie op het Griekse eiland Lefkas.

Lefkas is een Grieks eiland in Ionische zee. Het eiland is verbonden met het vaste land door middel van een vlottende brug. Op Lefkas heeft Eliza weer een prachtige locatie gevonden waar u kunt genieten van u welverdiende rust en het echte Griekenland.

Olivetto Villa’s

Olivetto Villa’s is een kleinschalig vakantieoord waar u kunt genieten van rust en gastvrijheid. Het complex is goed onderhouden en de vakantiehuisjes zijn sfeervol ingericht. Tevens heeft u de beschikking over een privé zwembad en een terras waar u heerlijk kunt genieten van uw ontbijt in de ochtend zon.

Houdt u van een Mediterrane sfeer, gastvrijheid, rust en een prachtige groene omgeving? Dan is Olivetto Villa’s zeker wat voor u.

Eliza was here

Op de website van Eliza vind je nog veel meer mooie vakantiebestemmingen. De ontdekkingen van Eliza zijn stuk voor stuk vakantiebestemmingen waar u terecht kunt als u op zoek bent naar rust.

Wilt u meer te weten komen over Olivetto Villa’s? Klikt u dan HIER.

Share This