Tui magic LIFE - Actieve all in vakantiesActieve all in vakanties

U houdt wel van een actieve vakantie? Dan is de Magic LIFE formule van TUI reizen wat voor u. Magic LIFE is een all in formule waar ook de activiteiten inbegrepen zijn. Dus niet alleen drankjes, ijsjes en eten zijn inclusief, ook de activiteiten zijn inclusief.

De all inclusive formule vind je natuurlijk bij meerdere reisorganisaties. De magic LIFE formule van TUI reizen is uniek omdat niet alleen drankjes en eten all inclusive zijn, maar wil je een aerobics les volgen of een windsurf les dan zijn ook die bij de prijs inbegrepen.

Even helemaal weg

Zorgeloos genieten van uw vakantie is niet alleen afhankelijk van de locatie maar ook van de omstandigheden. Tui reizen heeft met de Magic LIFE formule locatie en omstandigheden perfect gecombineerd. Heerlijk onbezorgd genieten aan de Turkse Riviera of wegdromen met de Griekse gastvrijheid het is allemaal mogelijk.

Meer weten over de Magic LIFE formule van TUI reizen? Klik dan HIER.

Landen

Op het moment van het schrijven van dit artikel kunt voor het Magic LIFE concept terecht in 4 landen. Turkije, Egypte, Griekenland en Spanje zijn vakantiebestemmingen waar u terecht kunt voor een all in vakantie volgens het magic LIFE principe van TUI reizen.

Boeken en of meer weten over de vakantiebestemmingen? Klik HIER

Meer TUI reizen

Share This