Time to smile, apartementen in stijl

TUI time to smile concept

TUI reizen staat bekend om het grote aanbod van reizen. De reisorganisatie TUI reizen heeft veel te bieden op het gebied van reizen en vakanties. Zo hebben zij vele speciale concepten en Time to smile is daar een van.

Time to smile is uniek vakantieconcept en is speciaal ontworpen voor de speciale vakantiewensen die Nederlanders hebben wanneer zij op vakantie gaan.

Wooncomfort op vakantie

Wij Nederlanders hechten aan wooncomfort en design wanneer we op vakantie gaan. Zo vinden wij vaak de afwerking in keuken en badkamer belangrijk en comfort is ook belangrijk. Time to smile is een vakantieconcept dat daar op in speelt.

Speciaal ontworpen appartementen

De appartementen binnen het Time to smile concept zijn speciaal ontworpen door topdesigner Paul Linse. Het uitgangspunt van het design is dat tijd er niet toe doet. Op vakantie gaat het er namelijk om dat u zich vrij voelt.

Nederlandse host

Wanneer u een appartement binnen het Time to smile concept boekt, beschikt u in de meeste gevallen van een Nederlandse host. Deze host is flexibel en weet wat er speelt onder de Nederlandse vakantieganger. Of u nou wilt snorkelen of naar een leuke lokale markt toe wilt, uw Nederlandse host helpt u om het uitje van uw keuze voor elkaar te krijgen.

Bent u toe aan een glimlach?

Bent u toe aan een glimlach? Misschien is het dan de moeite waard een kijkje te nemen op de website van TUI om het Time to smile concept te bekijken. Het volledige Time to smile aanbod vind op de website van Tui.

Om direct naar het time to smile aanbod van TUI te gaan klikt u HIER!

Meer TUI reizen

Share This