Reisorganisaties met Single reizen

Reisbureaus met single reizen

Ben jij benieuwd welke reisbureaus single reizen aanbieden? Wij zetten ze op een rijtje. Sommige reisaanbieders geven informatie over de (voorlopige) groepssamenstelling. Gegarandeerd vertrek is afhankelijk van de organisatie en de bestemming.

Single reizen: samen reizen, ervaren en ontdekken

Ben je een reiziger alleen, maar wil je graag toch in groepsverband op vakantie kunnen gaan? Single reizen maken dit mogelijk. Je ontdekt een nieuwe bestemming, ontmoet andere singles en maakt nieuwe vrienden, en dat alles in maar één reis. Een single reis is per definitie een vakantie die je bij een reisbureau vastlegt. Het kan gaan om rondreizen dicht bij huis of verder weg, maar ook stedentrips behoren tot de mogelijkheden.

Maak je keuze uit vele single reizen

Wat ga jij komend jaar doen? Eilandhoppen in Thailand? Orang-oetans ontmoeten in Indonesië? Of misschien wel door de tropische wouden van Costa Rica trekken, op zoek naar de bijzondere quetzal? Reisorganisaties zorgen in hun planning voor een goede balans tussen natuur, cultuur, vrije tijd en (afhankelijk van de bestemming) strand. Hun gehele reisprogramma staat online, waardoor je zelf kunt zien of het schema bij je past. Ook vind je er de informatie over de minimale en maximale groepsgrootte. Behalve een (verre) rondreis kan een single reis natuurlijk ook een stedentrip zijn. Kies in plaats van voor Parijs of Barcelona eens voor Dubai, Moskou, New York of Kaapstad. Natuurlijk is er bij elke stedentrip of rondreis voldoende vrije tijd, die je helemaal naar eigen inzicht kunt invullen.