Selecteer een pagina

RIU Hotels & Resorts - Service uit het harttui_riu_728x90

Service uit het hart

Alle RIU hotels en resorts staan op bijzondere plekken. Tegen de berg, in de duinen, dichtbij zee of midden in de stad. RIU onderscheidt zich in service. RIU staat daarom ook bekend om de hartelijke en warme service die u bij RIU mag verwachten. Of u nou een grote of kleine wens heeft bij RIU is service nog echt service….. Ontdek RIU hotels en resorts

RIU Hotels & Resorts is een onderdeel van TUI reizen. Wanneer we een kijkje nemen op de speciale RIU pagina op TUI.NL, zien we dat de hotels gericht zijn op service en dat daarin vrijwel niets te gek is. Het lijkt erop dat vooral koppels zich thuis voelen in de hotels en resorts van RIU, 71% van de boekingen wordt gedaan door Koppels.

Faciliteiten

Altijd al een massage willen hebben met bijvoorbeeld chocolade? Bij RIU hotels en resorts heeft u die mogelijkheid in een van de welness centra van RIU. Ook het genieten in een Whirlpool of sauna behoort tot de mogelijkheden. De welness centra van RIU bieden voor elk wat wils.

Bent u nou niet zo van de welness, maar is golfen meer u passie? Ook met een passie voor golf bent u bij RIU aan het goede adres. Veel RIU hotels en resorts liggen aan golfbanen waar u naar hartelust kunt golfen. Via RIU krijgt vaak ook nog korting op de greenfees.

Gaat u lekker op vakantie samen met de kids? Ook aan de kinderen heeft RIU gedacht. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Elke dag worden er activiteiten georganiseerd bij RIUland.

RIU hotels & resorts in meerdere landen

Nemen we een kijkje op de website van TUI reizen bij RUI hotels en resorts, dan zien we al snel dat er in 18 landen RUI hotels en resorts te vinden zijn.

Onder andere in Bulgarije, Spanje Kaapverdië, Aruba, Mexico en de verenigde staten vind u RIU hotels en resorts. In totaal kunt dus in 18 landen terecht bij RIU hotel en resorts……..Bekijk het aanbod van RIU Hotels en resorts

Share This