Reisorganisaties voor mensen met een beperking

Jij bent op zoek naar reisorganisaties voor mensen met een beperking en toen ben je hier terecht gekomen. Ga niet weg en lees dit artikel rustig door. Ik zet in dit artikel een aantal reisorganisaties voor mensen met een beperking voor je op een rij.

Ik ben voor jou gaan zoeken naar reisorganisaties voor mensen met een beperking. Een aantal resultaten die ik ben tegengekomen door die zoekterm te gebruiken zet ik onderstaand voor je op een rij. Ik hoop dat je er wat aan hebt en dat je vind wat je zoekt om uiteindelijk te kunnen genieten van jou of jullie vakantie.

Wielewaal

Of je nou een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking hebt, Wielewaal heeft naar eigen zeggen een passend aanbod voor jou. De mensen van Wielewaal.nl zijn van mening dat een beperking niet het vakantie vieren in de weg mag staan. Het uitgangspunt van hen is dan ook dat iedereen mee op vakantie moet kunnen, hoe zwaar de beperking ook is.

Wanneer er extra afspraken of begeleiding nodig is zoekt wielewaal samen met jou naar de oplossing.

Ga naar Wielewaal.nl en bekijk hun aanbod.

Het Buitenhof

Reisorganisatie Het Buitenhof is er voor jongeren en volwassenen vanaf 13 jaar met een verstandelijke beperking. Kun je net niet alleen op vakantie of ben je wat meer aandacht en zorg nodig? Bij Buitenhof reizen ben je aan het goede adres. Om jou een mooie en goed verzorgde vakantie te bieden wordt je tijdens de vakantie begeleid door vrijwilligers.

Buitenhof reizen biedt vele mogelijkheden en werken aan de hand van niveaus. Deze niveaus worden ingedeeld aan de hand van de hoeveelheid begeleiding en zorg jij nodig bent. Op de website vind je een groot aanbod van reizen.

Ga naar Buitenhof.nl en bekijk hun aanbod.

Adios reizen

Adios reizen is een christelijke reisorganisatie met een passie voor mensen met een verstandelijke beperking. Reisorganisatie Adios organiseert al 10 jaar begeleide groepsreizen. De mensen van Adios reizen zijn ervan overtuigd dat ook mensen met een verstandelijke beperking onbezorgd op reis moeten kunnen.

Een onbezorgde vakantie verdienen we allemaal. Om jou een onbezorgde vakantie te bieden werkt Adios reizen met ervaren reisleiders. Deze ervaren reisleiders zijn enthousiaste mensen met een passie voor mensen met een beperking.

Ga naar Adiosreizen.nl en bekijk hun aanbod.

Reisorganisaties

Een reis zoeken en  boeken  kan tegenwoordig direct bij de reisorganisatie. Je kunt nog wel naar een reisbureau maar je kunt het dus ook direct regelen met de reisorganisatie. Doordat het allemaal toegankelijker is geworden met het internet ben je in principe het reisbureau als tussenpersoon niet meer nodig.

Reisbureausopeenrij.nl heeft enkele reisorganisaties en reisbureaus voor je op een rij gezet. Op twee pagina’s vind je overzichten van reisbureaus en reisorganisaties. Bij de meeste reisbureaus kun je ook online terecht omdat zij over een website beschikken.