Van Verre Reizen

Over Van Verre Reizen

Van Verre Reizen is een reisorganisatie waarbij je zelf je individuele rondreis kunt samenstellen. Hier helpen de landendeskundigen je op een professionele manier bij. Bij het opbouwen van je reis heb je onder andere de keuze uit verschillende bouwstenen. Wil je toch wat anders? Bij Van Verre Reizen is dat geen probleem. De landendeskundigen weten van de hoed en de rand en bezoeken de bestemmingen die ze aanbieden zelf regelmatig. Ontvang je een offerte van deze reisorganisatie, dan is deze tot in het kleinste detail uitgewerkt. Op papier kun je al haast beleven hoe je reis wordt. Groepsreizen met specifieke vertrekdata worden niet aangeboden.

Van Verre Reizen is een familiebedrijf dat in 2000 ontstond uit de passie voor het continent Azië. Dit aanbod werd al gauw uitgebreid. Tegenwoordig boek je er niet alleen reizen naar Azië, maar ook naar Afrika, Noord-Amerika en Latijns-Amerika. Van Verre Reizen is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

Duurzaam de wereld verkennen

De wereld verkennen is heerlijk, maar we moeten dat wel op een verantwoorde manier doen, aldus Van Verre Reizen. Het streven is dan ook om alle reizen, ook de aanbiedingen, een positieve impact op de bestemming te laten hebben. Zo wordt de CO2-uitstoot van je reis altijd volledig gecompenseerd en draagt Van Verre Reizen bij aan diverse projecten in verschillende landen. Is duurzaam reizen voor jou belangrijk, dan helpt Van Verre Reizen je graag bij het uitstippelen van een op die wens aangepast reisprogramma.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Van Verre Reizen?

  • Kleinschalige hotels en lodges
  • Duurzaam reizen: voor elke geboekte nacht wordt een boom geplant
  • Privéreizen op maat, in overleg met landendeskundigen

Contact

GA NAAR WEBSITE