TUI

Over TUI

Bij TUI ben je aan het juiste adres voor een welverdiende zonvakantie. De meesten van ons kennen de reisorganisaties vooral van deze vakanties en zomerse last minute aanbiedingen. Maar natuurlijk heeft de grootste reisorganisatie van ons land nog meer te bieden. Zo boek je bij TUI ook reizen per bus, autovakanties, stedentrips, fly & drive vakanties en je wintersport. Boek je bij TUI je vakantie, dan heb je de keuze uit maar liefst honderden bestemmingen in Nederland, Europa én daarbuiten. TUI staat voor Trusted, Unique en Inspiring, die samen de smile vormen die de organisatie op het gezicht van al zijn reizigers wil zien.

TUI Fly

TUI reizen boek je niet alleen bij de grootste, maar ook bij de oudste reisorganisatie van Nederland. De basis van de organisatie werd al bijna 150 jaar geleden gelegd. Sinds 2005 is ook de eigen airline van TUI actief in de luchtvaart. Zodoende kun je ook losse vliegtickets bij TUI boeken. Inmiddels heet de airline TUI Fly. Net als voor de pakketreizen geldt dat er behalve scherpe aanbiedingen ook regelmatig kortingscodes op de tickets te vinden zijn. Zo vlieg je voor een schijntje naar jouw droombestemming!

Fair Travel

Een TUI vakantie bewijst dus dat je niet diep in de buidel hoeft te tasten om toch van een onvergetelijke tijd te genieten. De scherpe aanbiedingen van de reisorganisatie staan verantwoord vakantie vieren echter niet in de weg. TUI biedt namelijk ook duurzame vakanties aan. Dit zijn reizen waarbij je bijvoorbeeld gebruikmaakt van duurzamere vormen van vervoer en lokale ondernemers worden ondersteund. Dergelijke reizen worden door TUI ook wel Fair Travel vakanties genoemd.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom TUI?

  • Alles mogelijk: van losse vliegtickets tot complete rondreizen
  • Laagste prijsgarantie
  • Reizen met het oog op duurzaamheid

Contact

GA NAAR WEBSITE