Sunweb

Over Sunweb

Of je nu op zoek bent naar een last minute of juist ver vooruit wilt boeken, bij Sunweb vind je de mooiste bestemmingen voor niet alleen een zonvakantie, maar ook de wintersport. De prijzen van deze reisorganisatie zijn inclusief vliegtickets, accommodatie en doorgaans ook transfer. Of je nu wilt zonnebaden of skiën, het hele jaar door kun je bij Sunweb terecht. De meeste bestemmingen bevinden zich in Europa. Ook behoort een Sunweb vakantie in het noorden van Afrika tot de mogelijkheden.

Waar je ook gaat, altijd de deskundige hulp van de Sunweb reisleiding

Of je nu een Sunweb wintersport vakantie of zomerse vakantie boekt, op locatie kun je altijd rekenen op de aanwezigheid van een enthousiaste en betrokken reisleid(st)er. Hij of zij verwelkomt je bij aankomst op de luchthaven, brengt je naar je transferbus en geeft je alle handige informatie betreffende de bestemming. De reisleiding van Sunweb bezoekt regelmatig de accommodaties. Ook wordt er altijd een welkomstbijeenkomst gehouden. Hier krijg je ook meer informatie over de excursies die deze reisorganisatie aanbiedt.Momenteel kun je met Sunweb op vakantie naar maar liefst 17 verschillende landen. Binnen elk land bestaan verschillende regio’s met elk hun eigen bijzonderheden en bestemmingen. De meeste Sunweb bestemmingen bevinden zich in Europa, voor enkele (Egypte, Marokko en Tunesië) verlaat je het continent. Bij Sunweb vind je bovendien het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen. Met de Sunweb Deals en Weekend Deals bespaar je soms tot wel bijna vijftig procent op de originele prijs! Daarnaast zijn er regelmatig kortingscodes in omloop.

Ervaringen

5 gebaseerd op 1 beoordelingen

Eén reactie op “Sunweb”

  1. Kathleen de Winter schreef:

    Na vorig jaar alles zelf te hebben geregeld, had ik nu bij Sunweb mijn wintersport geboekt. Top geregeld! Bij aankomst op het vliegveld werden we door de reisleidster verwelkomd en konden we meteen in de transferbus stoppen. Geen gezoek, geen gedoe, gewoon lekker voor de deur van je hotel uitstappen. De pistes lagen er ook goed bij, dus we hadden geen enkel klagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaringen

5 gebaseerd op 1 beoordelingen

Waarom Sunweb?

  • Goedkope zomer- én winterbestemmingen
  • Prijs inclusief vlucht en accommodatie
  • Enthousiaste reisleiding op je bestemming

Contact

GA NAAR WEBSITE