SRC Reizen

Over SRC Reizen

Wil je meer dan alleen op een luchtbedje op de helderblauwe zee dobberen? Wil je de highlights van een land zien, maar ook echt kennismaken met de cultuur en de tradities? Dan ben je bij SRC reizen aan het juiste adres. Bij SRC kan een vakantie een culturele groepsreis zijn, maar ook een fly drive, een privéreis of een op maat gemaakte vakantie. Tijdens een groepsreis word je begeleid door de beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Zij weten je van alles te vertellen over jouw bestemming en zullen ervoor zorgen dat geen vraag onbeantwoord blijft.

Boek je bij SRC een vakantie, dan kun je erop rekenen ondergedompeld te worden in de cultuur van het land, in de breedste zin van het woord. Je programma bestaat dus niet uit constante pitstops om snel een fotootje te schieten en weer verder te gaan. Integendeel! SRC reizen zijn zorgvuldig uitgestippeld en laten je behalve de highlights ook de onbekende plekjes van het land zien.

Bij SRC reizen beleef je cultuur in de breedste zin van het woord

Boek je bij SRC een vakantie, dan maak je kennis met alle aspecten van de cultuur die er in een bepaald land of regio heerst. Dat betekent uitgebreid stilstaan bij monumenten, tradities maar natuurlijk ook de eetcultuur. Veel van de elementen van de groepsreis of individuele reis zijn al bij de prijs inbegrepen. Vaak is bij een SRC vakantie het gehele cursusprogramma inclusief. Zo kom je op reis niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook het ontbijt en diner zijn op veel plekken inbegrepen. Bij alle SRC reizen staat uitgebreid vermeld wat er wel en niet inclusief is.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom SRC Reizen?

  • De beste reisleiders en plaatselijke gidsen
  • Veel inclusief, dus geen verrassingen onderweg
  • Oog voor het milieu: volledige CO2-compensatie

Contact

GA NAAR WEBSITE