Shoestring

Over Shoestring

Shoestring reizen betreffen rondreizen binnen en buiten Europa. Je hebt bij deze reisorganisatie de keuze uit groepsreizen, single reizen en individuele rondreizen. Shoestring heeft ruime kennis van de bestemmingen die het aanbiedt, waar ter wereld deze zich ook bevinden. Zo ontdek je alles wat je maar wilde weten tijdens je reis door Azië, Afrika, Europa, Midden- of Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Het fijne van een groepsreis van Shoestring is dat het programma al helemaal voor je georganiseerd is, maar datje daarbinnen nog voldoende tijd hebt om zelf in te vullen. De Shoestring singlereis is er speciaal voor singles die in groepsverband een reis willen maken. Kies je voor een individuele route, dan wordt deze met de lokale agent uitgestippeld.

Bij Shoestring kun je bijna elke bestemming ontdekken die er op je bucket list staat: Argentinië, Costa Rica, Marokko, Namibië, Malediven, Nepal, Jordanië, of op eigen continent Bosnië Herzegovina, IJsland of Cyprus zijn slechts enkele voorbeelden van populaire Shoestring reizen. Naast individuele reizen en groeps- en singlereizen zijn er ook de festivalreizen. Je vertrekdatum wordt dan afgestemd op een van deze bijzondere gebeurtenissen. Spetterende festivals worden onder andere in Brazilië, Cuba, Japan en Peru gehouden.

Minimale klimaatimpact, maximale positieve impact

Reizigers vinden het tegenwoordig steeds belangrijker dat ze met hun vakantie zo min mogelijk voetsporen achterlaten op de planeet. Shoestring is het daarmee eens en compenseert daarom 125% van de CO2-uitstoot van je reis. Ook als je een van de last minute aanbiedingen hebt geboekt die het hele jaar door beschikbaar zijn. Op locatie vindt vervoer binnen een Shoestring singlereis, groepsreis of individuele reis zoveel mogelijk over land plaats. Overnachtingen worden door lokale ondernemers verzorgd. Slapen doe je minstens één keer bij locals thuis.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Shoestring?

  • Het gemak van een groepsreis met voldoende tijd voor jezelf
  • Reizen met oog voor het milieu
  • Contact met de lokale bevolking

Contact

GA NAAR WEBSITE