Sawadee

Over Sawadee

Sawadee is een Amsterdamse reisorganisatie die al sinds 1983 avontuurlijke groepsrondreizen organiseert. Genieten en beleven staan daarbij voorop. Boek je een van de Sawadee reizen, dan kun je erop rekenen dat je de bestemming écht ervaart en contact kunt maken met de lokale bevolking. Behalve groepsreizen organiseert Sawadee ook familiereizen en individuele rondreizen. Maar daar houdt het nog niet bij op. Zo heeft de reisorganisatie ook singlereizen, reizen voor 22 tot 35-jarigen, fietsreizen en wandelvakanties in zijn aanbod. Een familiereis is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 7, 12 of 16 jaar, afhankelijk van de specifieke bestemming.

Uit de vele rondreizen wordt het nog lastig kiezen: wordt het een van de rondreizen door de Baltische Staten, een bezoek aan de Big Five van Zuid-Afrika, een reis door Israël, Nepal, ‘down under’ Australië of de Verenigde Staten? Met Sawadee reizen kun je letterlijk alle kanten op. De reisorganisatie werkt met Nederlandse én lokale reisbegeleiders met brede kennis en jarenlange ervaring in het vak.

Verre reizen met een minimale impact op de natuurlijke omgeving

Sawadee biedt een ruim aanbod aan groepsreizen binnen Europa, maar ook daarbuiten. Regelmatig vind je bij deze reisorganisatie aanbiedingen naar alle denkbare uithoeken van de wereld. Je kunt werkelijk naar elk continent reizen, zelfs de Noordpool en de Zuidpool hoeven niet onontdekt te blijven. Uiteraard is Sawadee zich bewust van het effect van reizen op de natuurlijke omgeving. De reisorganisatie heeft dan ook als doel de positieve impact van toerisme te vergroten en de negatieve impact ervan zoveel mogelijk te beperken. Daarom worden Sawadee familiereizen, groepsreizen en andere vakanties gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot. De excursies die je kunt boeken, vinden plaats met respect voor mens, natuur en dier.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Sawadee?

  • Keuze uit meer dan 250 bestemmingen wereldwijd
  • Aandacht voor de natuur en de lokale bevolking
  • Ervaren reisbegeleiding met passie voor de bestemming

Contact

GA NAAR WEBSITE