GoGo

Over GoGo

Bij GoGo ben je aan het juiste adres voor de meest onvergetelijke jongerenvakanties. GoGo reizen zijn reizen inclusief vlieg- of busreis, transfer en verblijf in een comfortabel hotel of appartement. Natuurlijk staat een GoGo vakantie in het teken van zon, zee, strand én feesten! Terwijl je overdag aan je kleurtje werkt en de vetste activiteiten onderneemt, kun je ’s nachts met je voetjes van de vloer. GoGo brengt jou naar een bestemming waar volop feesten en concerten worden georganiseerd. Alles is dus voor je geregeld. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je koffer pakken.

GoGo reizen durft jou te garanderen je de vakantie van je leven te bezorgen. Naast de vele voordelen die de reisorganisatie je biedt -onder andere de vroegboekkorting- biedt deze je ook het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen. Met een last minute van GoGo reizen vertrek je altijd voor een haarscherpe prijs, zodat je op je bestemming des te meer overhoudt om aan leuke dingen uit te geven. Geliefde bestemmingen onder gasten van GoGo zijn onder andere Albufeira, Chersonissos, Kos-Stad, Lloret de Mar, Mallorca, Sunny Beach en Zakynthos. GoGo is aangesloten bij de SGR.

Een GoGo vakantie in een van de GoGo Toppers

Hartje zomer kunnen jongerenreizen van GoGo helemaal niet stuk. In juli en augustus kun je GoGo Toppers boeken: hotels en appartementen die in het bezit zijn van GoGo en enkel jongeren ontvangen die wel van een feestje houden. Boek je een dergelijke jongerenreis, dan kun je er ook op rekenen dat de organisatie één of twee keer per week een toffe activiteit in jouw accommodatie organiseert. Een barbecue of een game night bijvoorbeeld.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom GoGo?

  • Goedkope vakantie inclusief vervoer, transfer en accommodatie
  • Overdag vette activiteiten, ’s nachts de dikste feesten
  • Hotels en appartementen die ideaal zijn voor jongeren

Contact

GA NAAR WEBSITE