Gofun

Over Gofun

Een Gofun vakantie boek je bij hét jongerenmerk van Corendon, dat zich inmiddels al meer dan tien jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen mag noemen. Gofun reizen betreffen geheel verzorgde vakanties naar alle bestemmingen die onder jongeren razend populair zijn. Denk bijvoorbeeld aan Mallorca, Chersonissos, Sunny Beach, Lloret de Mar, Kos, Albufeira of Zakynthos. Het fijne van een Gofun vakantie is dat je deze uit alle elementen bestaat: je vervoer (vliegtuig of bus), transfer, accommodatie en natuurlijk feesten en activiteiten. Nóg scherper geprijsd zijn de last minute aanbiedingen van de reisorganisatie. De reisleiding van Gofun staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot je beschikking.

Een Gofun vakantie is een echte feestvakantie

Jongeren vandaag de dag hebben steeds hogere verwachtingen van een vakantie. En terecht, want je werkt er het hele jaar hard genoeg voor. Een Gofun partyvakantie is dan ook veel meer dan alleen een avondje in de plaatselijke kroeg. Alleen bestemmingen waar de beste feestjes kunnen worden gebouwd, zijn opgenomen in het aanbod van Gofun reizen. Ook organiseert Gofun zelf poolparty’s en buitenfestivals die plaats bieden aan wel duizenden jongeren. Een Gofun vakantie is dus een echte feestvakantie.

Tot de meest geliefde bestemmingen onder jongeren behoren de Costa Brava, Sunny Beach en Chersonissos. Andere vette plekken die je bij Gofun kunt boeken zijn Albufeira, Cherso, en Zakynthos. Bijkomen na een vet feest doe je in een modern appartement met alles erop en eraan. Een groot deel van de hotels en appartementen die je bij Gofun reizen boekt, beschikt behalve over een zwembad zelfs over een waterpark.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Gofun?

  • De vetste vakantieparty’s
  • Vakantie inclusief vervoer, accommodatie, feesten en activiteiten
  • Een reisleiding die 24/7 klaarstaat

Contact

GA NAAR WEBSITE