Goed Idee Reizen

Over Goed Idee Reizen

Goed Idee reizen is een van oorsprong Nederlandse christelijke reisorganisatie die sinds 2005 bestaat. De reisorganisatie heeft een ruim aanbod aan bestemmingen en weet op elke reis een mooie balans aan te brengen tussen bezienswaardigheden en excursies enerzijds en het geloof anderzijds. Goed Idee seniorenreizen -de organisatie richt zich voornamelijk op 50-plussers- leveren je dan ook reisverhalen op die je je nog lang zult heugen. Op verzoek heeft de reisorganisatie inmiddels ook enkele reizen voor alle leeftijdsgroepen aan het bestaande aanbod toegevoegd.

Op elke reis kun je bouwen op de betrokkenheid en kennis van een reisbegeleider die de christelijke identiteit van Goed Idee seniorenreizen weet te waarborgen. Zo wordt er aan het eind van elke reisdag een gezamenlijke dagsluiting gehouden. Ook bezoeken tot kerkdiensten behoren tot de mogelijkheden. Je kunt bij Goed Idee ook reizen om te overwinteren boeken. Laat de Nederlandse kou even voor wat het is en ontspan op een inspirerende en aangenaam zonnige plek. Goed Idee reizen is aangesloten bij het ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.

Seniorenreizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen

Boek je een van de Goed Idee seniorenreizen, dan heb je de keuze uit busreizen, vliegreizen en reizen op basis van eigen vervoer. Ook vaarvakanties worden -op kleinere schaal- aangeboden. Tijdens de reis wordt elke dag gezamenlijk met de groep gestart en afgesloten. Tot de meest geliefde bestemmingen behoren Catalonië, Tirol, Macedonië, Duitsland en Griekenland. Goed Idee reizen in het kader van overwinteren gaan vaak naar de Algarve en Mallorca, alhoewel je daartoe natuurlijk niet beperkt bent. Tot slot is de bestemming Israël een van de vaakst geboekte Goed Idee reizen. Daar wordt de Bijbelse geschiedenis echt tastbaar!

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Goed Idee Reizen?

  • Op reis met gelijkgestemden
  • Ruim reisaanbod
  • Reizen aangepast aan de wensen van de 50-plusser

Contact

GA NAAR WEBSITE