Estivant

Over Estivant

Estivant is een reisorganisatie die zich al ruim twintig jaar specialist in eenoudervakanties mag noemen. Je viert je vakantie als Estivant single, samen met je kind(eren). Alleen voel je je echter nooit! Bij Estivant is een vakantie altijd ontspannend en verrassend. De teams van Estivant die op locatie voor je klaarstaan ondernemen de leukste dingen met jou en de kinderen. Tenminste, als je dat wilt. Niets is namelijk verplicht. Aan activiteiten neem je deel als je dat wilt. Een eenoudervakantie, ook wel single reizen genoemd, wordt door Estivant tot in de puntjes verzorgd. Over het vervoer van en naar je bestemming, je accommodatie en de invulling ter plekke hoef je je dus geen seconde zorgen te maken.

Estivant: voor zomer- én wintervakanties

Estivant reizen betreffen vakanties naar de leukste plekken van Europa. Zo kun je met Estivant als single afreizen naar België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Slovenië, Kroatië, Spanje en Turkije. Maar natuurlijk kun je met Estivant ook vakantie in eigen land vieren. Denk bijvoorbeeld aan vakantiepark Kuierpad in de Drentse Hooglanden. Daar kun je heerlijk ontspannen, maar ook deelnemen aan de leukste sportieve activiteiten. En wat dacht je van de Veluwe, waar verrassend veel wildlife te spotten is? Ook ben je bij Estivant aan het juiste adres voor wintersport in Oostenrijk.

Of je nu van plan bent naar de bossen van het Sauerland te vertrekken, aan de Italiaanse kust te genieten of de charmante dorpjes van Frankrijk te ontdekken, Estivant heeft altijd wel een vakantie die bij jou wensen en eisen past. Aanbiedingen zijn er vrijwel het hele jaar door. Zo kun je ook met een beperkt budget een geheel nieuwe wereld ontdekken.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Estivant?

  • Exclusieve vakanties voor eenoudergezinnen
  • Behulpzame teams op locatie
  • Groot aanbod veilige en comfortabele accommodaties

Contact

GA NAAR WEBSITE