Eliza was here

Over Eliza was here

Zijn grote hotelketens met lopend buffet en entertainment voor jong en oud niks voor jou, maar vier jij je vakantie vooral om tot rust te komen en het land van je bestemming beter te leren kennen? Dan is een vakantie van Eliza was here dé vakantie voor jou. Bij Eliza is een vakantie altijd kleinschalig en ver weg van de massa. Je verblijft op de meest unieke plekjes van Europa, waar je kennis kunt maken met de plaatselijke bevolking en hun gebruiken. Bij Eliza was here kun je auto- en vliegvakanties boeken. Bij een vliegvakantie is een huurauto altijd inclusief, zodat je ook de toeristenbus kunt vermijden.

Eliza was here heeft als doel jou een onvervalste en authentieke ervaring te bieden. Daarom bestaat er tussen de hoteleigenaren en de reisorganisatie direct contact. Sterker nog, je boekt bij Eliza een vakantie op een bestemming en accommodatie die altijd zelf door Eliza zijn bezocht. Eliza is onderdeel van de Sundio Group, die tegenwoordig bekendstaat als Sunweb Group en lid is van de ANVR. Eliza was here mag zodoende het ANVR-logo én het certificaat voeren.

Reizen naar de meest onontdekte adresjes van Europa

Eliza was here ontstond in 2001, toen Eliza per toeval het eerste adresje in de Algarve vond. Vanaf toen ontwikkelde de passie voor het ontdekken van verborgen parels alleen nog maar verder. Inmiddels kun je met deze reisorganisatie vele kanten op. Zo reis je onder andere naar Griekenland, Spanje, Italië, Portugal, Cyprus, Malta én de mooiste plekjes van ons eigen land. Naast al die Europese schoonheid kun je met Eliza was here ook naar Curaçao. Of je nu op zoek bent naar een vakantie op Corsica, in Duitsland of een van de Griekse eilanden, je vindt bij Eliza was here altijd wel een last minute die aan je eisen voldoet. Vanzelfsprekend zijn de aanbiedingen van deze reisorganisatie net zo authentiek als de normaal geprijsde reizen.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Eliza was here?

  • Kleinschalige vakantieadressen, weg van de massa
  • Vliegvakanties altijd inclusief huurauto
  • Dé manier om kennis te maken met de plaatselijke bevolking en tradities

Contact

GA NAAR WEBSITE