Djoser

Over Djoser

Djoser is een reisorganisatie waarbij je de keuze hebt uit de mooiste reisroutes in wel meer dan honderd verschillende landen. Vrijwel elk deel van de wereld is met deze operator te bezoeken:

Europa, Azië, Midden- en Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Oceanië. Djoser reizen leveren ervaringen op die anders dan anders zijn. Je geniet van alle gemakken van een groepsreis, maar hebt tegelijkertijd meer dan genoeg ruimte om zelf een deel van je tijd in te vullen. De prijzen voor Djoser rondreizen betreffen de prijzen zonder excursies. Enkel de belangrijkste excursies zijn als vast onderdeel in het reisprogramma opgenomen. Ook bij de maaltijden heb je volop vrijheid.

Djoser reizen ontstond ruim 35 jaar geleden. De aanbieder begon aanvankelijk met reizen naar Egypte, maar dat aanbod breidde zich al snel uit. Inmiddels bestaan er maar liefst 200 verschillende Djoser rondreizen. Dit kunnen groepsreizen zijn, maar ook kleinschaligere familiereizen, wandelreizen, fietsreizen of nog veel meer. Kortom, een vakantie boek je bij Djoser precies zoals jij dat wilt. Het motto van de reisorganisatie luidt dan ook: ‘Vrijheid, blijheid’. In het ruime aanbod van de organisatie vind je regelmatig aanbiedingen naar alle denkbare uithoeken van de wereld terug. Djoser reizen levert zo het bewijs dat rondreizen niet zo duur hoeft te zijn als je denkt.

Reizen met een duurzaam karakter

Of je nu afreist naar Zuid-Amerika, Thailand of de Baltische Staten, Djoser weet van een rondreis een onvergetelijke ervaring te maken. Behalve dat zet de reisorganisatie zich ook in voor duurzame reizen, waarbij rekening wordt gehouden met natuur, cultuur, mens en milieu. Zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst nog kunt genieten van alle pracht die er op de wereld te vinden is. Als reiziger kun je ervoor kiezen om de CO2-uitstoot te compenseren. Ook werkt Djoser al 25 jaar samen met Unicef.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Djoser?

  • Gemak van een groepsreis, maar veel individuele vrijheid
  • Oog voor natuur én cultuur
  • Duurzame reizen met Nederlandstalige begeleiding

Contact

GA NAAR WEBSITE