De Jong Intra Vakanties

Over De Jong Intra vakanties

De Jong Intra Vakanties is een in Ridderkerk gevestigd reisbureau dat al sinds 1972 bestaat. Je bent er aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende soorten vakanties. Zo kun je bij De Jong Intratours busreizen en vlieg-busreizen boeken, maar zijn er ook tal van mogelijkheden wat betreft wintersport, stedentrips, autovakanties, fly-drives en autorondreizen, verre reizen, riviercruises, zonvakanties en voor de gezinnen met kinderen trips naar Disneyland Parijs. Bij De Jong Intra kun je je vakantie ruim van tevoren boeken, maar ook vind je het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen. Boek je een last minute, dan hoef je nog maar heel even af te tellen tot je vertrek!

Maatwerk

Ieder mens is anders. Daarom vindt De Jong Intra het belangrijk dat je ook een vakantie kunt uitkiezen die perfect op jouw wensen aansluit. Heb je speciale wensen? Dien dan bij De Jong Intratours een verzoek in, waarna er persoonlijk contact met je wordt opgenomen. In dit gesprek worden alle wensen doorgenomen. De reisorganisatie stuurt je daarna een maatwerkofferte.

De populairste bestemmingen van de Jong Intra vakanties

Momenteel bestaat het bestemmingsaanbod van De Jong Intra Reizen uit maar liefst 38 verschillende bestemmingen, zowel binnen Europa als daarbuiten. Populaire landen binnen Europa zijn onder andere Griekenland, Kroatië, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje en Portugal. Maar wat dacht je van een Caribische bestemming als Aruba? Of een bezoek aan Amerika? Ook Aziatische landen als Vietnam en Thailand en het prachtige Zuid-Afrika behoren tot het vaste aanbod van De Jong Intratours.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom De Jong Intra Vakanties?

  • Ruim aanbod vakantiebestemmingen
  • Mogelijkheid van een reis op maat
  • Uitgebreid advies van ervaren specialisten

Contact

GA NAAR WEBSITE