Cruise Travel

Over Cruise Travel

Cruise Travel heeft meer dan dertig jaar ervaring met het organiseren van cruisevakanties en mag zich inmiddels de grootste cruisespecialist van het land noemen. Je hebt bij deze organisatie de keuze uit tal van bestemmingen, rederijen en schepen. Zo vind je er altijd de cruise die helemaal bij jou past. Cruise Travel werkt nauw samen met de rederijen zelf en kunnen je zo een zo scherp mogelijke prijs en uitstekende service garanderen. Daarbovenop vind je regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen.

Cruises vanuit een Nederlandse of buitenlandse haven

Een groot deel van de Cruise Travel aanbiedingen en standaard geprijsde reizen vertrekt vanuit een Nederlandse haven. Echter zijn er ook veel cruises die beginnen en eindigen in een buitenlandse haven. Dit zijn bijvoorbeeld cruises in de Middellandse Zee of het Caribisch gebied. Kies je een van deze bestemmingen, dan betekent dat dus, dat je een cruisevakantie inclusief vlucht boekt. Een Cruise Travel last minute inclusief vlucht is razend populair. De reisspecialist zorgt ervoor dat er een vlucht voor je wordt geboekt die perfect aansluit op je cruise. Ook kun je ervoor kiezen om voorafgaand aan de cruise of juist aan het eind daarvan wat langer op de betreffende bestemming te blijven.

Geliefde vaargebieden en landen

Onder de populairste Cruise Travel aanbiedingen behoren de Middellandse Zee, het Caribisch gebied, de Canarische Eilanden, de Oostzee, het Panamakanaal, West-Europa, IJsland, Alaska en Zuidoost-Azië. Een wel heel bijzondere cruise is de Wereldcruise van Cruise Travel, waarbij je in een paar maanden diverse continenten aandoet. Ben je op zoek naar een Cruise Travel last minute? Onder de meest geliefde landen behoren Spanje, de Verenigde Staten, Noorwegen, Italië, Cuba, de Verenigde Arabische Emiraten, Brazilië, Rusland en IJsland.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Cruise Travel?

  • Vertrek vanaf Nederlandse of buitenlandse haven
  • Vriendelijke en professionele klantenservice
  • Samenwerking met kwalitatief hoogwaardige en servicegerichte rederijen

Contact

GA NAAR WEBSITE