Corendon

Over Corendon

Corendon is een bekende reisorganisatie die jaarlijks tal van Nederlandse én Belgische passagiers naar bestemmingen binnen en buiten Europa brengt om ze daar de tijd van hun leven te bezorgen. Het is de missie van Corendon om elk reisgezelschap de beste ervaring tegen de laagste prijs te bieden. Door groot in te kopen kan Corendon haarscherpe prijzen bieden en vind je regelmatig aanbiedingen naar een groot aantal denkbare zonvakantiebestemmingen. Vooral in de voordeelweken vind je spectaculaire deals. De reizigers die bij Corendon boeken zijn net zo divers als het vakantieaanbod zelf. Zowel singles als stellen, jongeren en (jonge) gezinnen vinden bij Corendon de vakantie die bij ze past.

Corendon hotels en vliegreizen los of als pakket te boeken

Corendon beschikt over een touroperator, airline en hotelketen en weet je zo dus een complete vakantie te bieden. De reisorganisatie werd in 2000 opgericht als Turkije-specialist, maar wist in minder dan twintig jaar tijd tot een toonaangevende operator uit te groeien. Inmiddels zijn er zelfs Corendon hotels én heeft de organisatie zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Van de Corendon hotels betreft een deel luxe resorts. Inmiddels zijn het er tien, waar je je compleet in de watten kunt laten leggen. Je vindt deze luxe Corendon hotels onder andere op Curaçao, Ibiza en in Turkije.

Sinds 2011 voert Corendon ook eigen vluchten uit. Corendon Dutch Airlines vliegt jaarlijks naar ruim vijftig bestemmingen en heeft Amsterdam Airport Schiphol als thuisbasis. Ook vanaf de kleinere luchthavens wordt gevlogen. Overigens kun je er ook voor kiezen om je vliegtickets los te boeken.

Boek je bij Corendon een vakantie, dan heb je de keuze uit een groot aantal bestemmingen. Favorieten zijn onder andere Bonaire, Griekenland, Spanje, Turkije, Bulgarije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Corendon?

  • Laagsteprijsgarantie
  • Omboekgarantie
  • Vertrek vanuit diverse Nederlandse luchthavens

Contact

GA NAAR WEBSITE