Cirkel.nl

Over Cirkel

Cirkel vakanties is een reisorganisatie die al meer dan dertig jaar vakanties voor eenoudergezinnen organiseert. Sterker nog, Cirkel reizen was de uitvinder van dit concept. De reisorganisatie heeft een kantoor in Amersfoort, van waaruit met een klein en ervaren team tal van vakanties kunnen worden geboekt, zowel in de zomer als in de winter. Bij Cirkel vakanties kun je erop rekenen vakantie te vieren met mensen die net zo in het leven staan als jij, in comfortabele accommodaties te verblijven en je nooit te hoeven vervelen. Op de bestemming van elke Cirkel eenoudervakantie staat een animatieteam klaar. Bovendien is de Nederlandstalige reisleiding er altijd om je te helpen bij wat je nodig hebt.

Altijd een passend animatie- en activiteitenprogramma

Kies je voor een Cirkel eenoudervakantie, dan kun je erop rekenen dat je op de door jou gekozen bestemming altijd een enthousiaste crew opwacht. Het team wordt door Cirkel vakanties zelf intern opgeleid. Op elke camping worden animatie- en activiteitenprogramma’s georganiseerd. Dit kunnen sportwedstrijdjes, waterspelen of knutselbijeenkomsten zijn. Voor de oudere kinderen zijn er sportieve activiteiten zoals sporttoernooien en hike- of kano-excursies en natuurlijk stapavonden.

De bestemmingen van Cirkel reizen

Een Cirkel eenoudervakantie breng je in Nederland, België of Frankrijk door. De reisorganisatie is er namelijk van overtuigd dat je voor het ultieme vakantiegevoel niet ver weg hoeft. Zo kun je in Nederland heerlijk uitwaaien aan het strand of de bossen van Drenthe verkennen. Naar België en Frankrijk vertrek je onder andere voor het bourgondische leven, maar ook voor de natuur en de sportieve activiteiten die er te beoefenen zijn. Tijdens de Cirkel single reizen maak je makkelijk contact met andere ouders en jouw kind(eren) met andere kinderen. Dankzij de gunstige aanbiedingen hoef je nooit diep in de buidel te tasten.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Cirkel?

  • Altijd Nederlandstalige reisleiding die voor je klaarstaat
  • Animatie op locatie
  • Evenwichtige groepssamenstelling

Contact

GA NAAR WEBSITE