Captain Cruise

Captain Cruise

Captain Cruise is een in Naaldwijk gevestigde reisorganisatie die zijn klanten inmiddels al ruim tien jaar cruises op maat weet aan te bieden. Captain Cruise bestaat uit een deskundig team met ruime ervaring dat goede contacten onderhoudt met een zeer groot aantal rederijen. Bij deze reisorganisatie krijg je niet zomaar een standaard pakket, maar ben je aan het juiste adres voor een cruise op maat. Behalve het boeken van je cruise naar keuze kun je ook het vastleggen van eventuele vluchten, hotelovernachtingen, transfers en excursies door Captain Cruise laten regelen. Er zijn ook regelmatig mooie aanbiedingen. De reisprofessional hanteert duidelijke Nederlandse boekingsvoorwaarden en is aangesloten bij de SGR: Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Populaire cruisebestemmingen

Door de samenwerking met een groot aantal verschillende rederijen weet Captain Cruise je een uitgebreid aanbod aan cruisevakanties te bieden. Populaire landen onder de klanten van het reisbureau zijn binnen Europa onder andere Griekenland en Italië. Natuurlijk hoef je je bij een cruise niet tot het Europese continent te beperken. Captain Cruise regelt ook vakanties naar Afrika, het Caribisch gebied, Alaska, Azië en Dubai en de Emiraten. Ook Noord-Europa, Noord-Amerika en het continent Oceanië behoren tot het vaste aanbod van Captain Cruise. Een wel heel unieke bestemming vormen de Galapagos eilanden, waar Charles Darwin ooit zijn voetsporen achterliet.

Cruises in alle soorten en maten

Niet elke cruise is hetzelfde. Daarom heb je bij Captain Cruise de mogelijkheid om uit verschillende soorten te kiezen. Zo zijn er single cruises, luxe cruises of juist cruises voor gezinnen met (kleine) kinderen. Ook themacruises (bijvoorbeeld een wellness-, wijn- of huwelijkscruise) behoren tot het aanbod. De expeditiecruises die door Captain Cruise worden aangeboden, betreffen kleinschaligere bootreizen naar bestemmingen volop avontuur. Hierbij moet je dus denken aan de Galapagos eilanden of Alaska. Het leven op het schip is luxe, maar aan land wacht je avontuur en ongerepte natuur.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Captain Cruise?

  • Cruises op maat
  • Vriendelijk klantenservicepersoneel dat graag meedenkt
  • Gratis e-book bij boeking met alle praktische tips rondom cruises

Contact

GA NAAR WEBSITE