Bizztravel Wintersport

Over Bizztravel

Bizztravel biedt al 35 jaar verzorgde wintersportvakanties naar diverse Europese landen aan. Inmiddels is het mogelijk om vakanties naar meer dan honderd in de Alpen gelegen skioorden te boeken. Ga je met Bizztravel op wintersport, dan heb je de keuze uit verschillende reismogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen in het vliegtuig te stappen, de bus naar jouw favoriete winterbestemming te nemen of op basis van eigen vervoer vertrekken. De bussen die door Bizztravel worden ingezet, zijn comfortabel en bieden je voldoende beenruimte. Je busreis start bij een van de opstapplaatsen verspreid over Nederland en eindigt in het hart van het wintersportgebied van jouw keuze.

De populairste Bizztravel wintersport bestemmingen

Wie met Bizztravel op wintersport gaat, heeft de keuze uit een reis naar een van de vele bestemmingen binnen Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Geliefde skigebieden zijn Flaine, La Plagne, Zillertal, Saalbach-Hinterglemm, Ski Amadé, Dolomiti Superski, Les Trois Vallées en Paradiski. Tot de vaakst geboekte bestemmingen behoren onder andere Gerlos, Mayrhofen, Saalbach, Serfaus, Flachau en St. Anton. Behalve het feit dat Bizztravel bekendstaat om zijn standaard lage prijzen, vind je gedurende het hele winterseizoen ook altijd wel een aantrekkelijke last minute aanbieding naar de sneeuw. De reisorganisatie is populair onder jongeren, maar ook gezinnen vinden prettige bestemmingen bij Bizztravel: Val Thorens bijvoorbeeld.

Prijs inclusief skipas

De prijs die je bij Bizztravel betaalt voor jouw wintersportvakantie, is inclusief de reserveringskosten én de skipas. Zo kom je op de bestemming van jouw keuze nooit voor onaangename verrassingen te staan. Om je reis compleet te maken, bestaat er ook de mogelijkheid je ski- of snowboarduitrusting te huren en lessen vooraf te plannen. Zo kun je eenmaal op bestemming aangekomen meteen beginnen aan datgeen waarvoor je bent gekomen: sportief avontuur in de wondere witte wereld!

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Bizztravel Wintersport?

  • Meer dan honderd wintersportbestemmingen in het Alpengebied
  • Prijs inclusief skipas
  • Ruim aanbod voor jongeren én families

Contact

GA NAAR WEBSITE