Bebsy

Over Bebsy

Bij Bebsy ben je aan het juiste adres voor de goedkoopste vakanties van de meest uiteenlopende aard. Zo kun je bij Bebsy reizen boeken naar bestemmingen die zich dicht bij huis bevinden, maar ook stedentrips, zonvakanties en fly & drives in Europa of daarbuiten behoren tot het aanbod. Alsof de standaard lage prijzen nog niet voldoende zijn, vind je bij Bebsy ook vaak last minutes. Door een dergelijke last minute Bebsy stedentrip of zonvakantie te boeken, houd je dus nóg meer geld over om op de bestemming zelf uit te geven. Vaak aangeboden bestemmingen voor stedentrips zijn bij Bebsy onder andere Athene, Rome, Krakau en Praag. Geliefde zonvakantiebestemmingen zijn de Algarve, Griekse eilanden zoals Santorini en Zakynthos, de Canarische eilanden maar ook Miami!

Verrassingsreizen van Bebsy tegen spotgoedkope prijzen

Kun je maar niet beslissen over waar je de aankomende vakantie naartoe wilt? Misschien is een van de Bebsy reizen met een verrassingsfactor dan wel iets voor jou. Door voor een van de verrassingsreizen van deze reisaanbieder te kiezen, wordt er een bestemming voor jou vastgelegd zonder dat je weet welke dat is. De bestemming wordt bepaald op basis van beschikbaarheid. Ongeveer twee tot drie weken voor je vertrek krijg je te horen waar je volgende vakantie heen gaat. Op deze manier profiteer je van spotgoedkope prijzen.

De werkwijze van Bebsy

Bebsy zoekt dagelijks naar scherp geprijsde deals en biedt dagelijks nieuwe, unieke vakanties. Reizigers rapporteren goede ervaringen met de vakanties van Bebsy. De reisorganisatie wordt als betrouwbaar beschreven. Bebsy is niet direct aangesloten bij de ANVR of SGR, maar werkt direct samen met bedrijven die dit vaak wel zijn. Zijn de uitvoerende reisorganisaties aangesloten, dan staat dit op de actiepagina van de aanbiedingen vermeld.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom Bebsy?

  • Altijd de scherpste prijzen voor stedentrips, zonvakanties en fly & drives
  • Eenvoudig en snel boeken via de website
  • Een klantenservice die zeven dagen per week klaarstaat

Contact

GA NAAR WEBSITE