BBI Travel

Over BBI Travel

BBI Travel bestaat al bijna zestig jaar en stond voorheen bekend als BBI Reizen. Het familiebedrijf behoort tot de oudste reisorganisaties van ons land. In 1963 begon BBI Travel met het aanbieden van reizen naar Ierland, maar vijf jaar later werd Scandinavië aan het aanbod toegevoegd. Nog iets later behoorden ook IJsland en Canada tot het vaste bestemmingsaanbod van de reisorganisatie. Vandaag de dag kun je met BBI Travel naar Ierland, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, Groenland, Canada en de Faeröer eilanden. De laatste bestemming betreft een eilandengroep in de noordelijke Atlantische Oceaan die een autonoom deel binnen het Koninkrijk Denemarken vormt.

Ook biedt BBI reizen met de Hurtigruten, ook wel Kustexpres genaamd, aan. Dit is een ruim honderd jaar oude veer- en transportdienst in Noorwegen, die bootreizen langs de kustlijn van het land organiseert. Een reis met de Hurtigruten staat bekend als de mooiste zeereis die er ter wereld bestaat. BBI Travel is binnen Nederland de officiële vertegenwoordiger van deze Noorse rederij.

Het hele jaar door op reis naar het fascinerende noorden

Boek je bij BBI reizen naar het schitterende noorden, dan kun je rekenen op een vakantie die tot in de puntjes is geregeld. Kwaliteit staat bij deze reisorganisatie hoog in het vaandel. De noordelijke bestemmingen hebben hun bezoekers het hele jaar door een enorme natuurpracht te bieden. Reizen zijn bij BBI Travel zodoende 365 dagen per jaar te boeken. Regelmatig biedt de organisatie ook scherpe aanbiedingen voor vliegreizen, autorondreizen en expedities met de Hurtigruten aan. BBI Travel is lid van de ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds. Ook is de organisatie IATA geaccrediteerd, wat inhoudt dat het bedrijf door de meeste luchtvaartmaatschappijen als officieel agent wordt erkend en zodoende zijn vliegtickets rechtstreeks bij hen kan inkopen.

Ervaringen

Ervaringen

Waarom BBI Travel?

  • Het uitgebreidste aanbod naar noordelijke bestemmingen
  • Dé vertegenwoordiger van Hurtigruten in Nederland
  • Ruime keuze uit Noorderlicht reizen

Conact

GA NAAR WEBSITE