De Vakantiediscounter.nl wordt op de review website van Trustpilot over het algemeen zeer goed beoordeeld. Meer weten klik..

Voordelig reizen

Voordelig reizen – Bent u op zoek naar een allround online reisbureau of beter gezegd een voordelige reis aanbieder? Kijk dan vooral eens op de webiste Vakantiediscounter.nl! Op deze website vind dagelijks voordelige reizen en zonvakanties.

Bij Vakantiediscounter.nl kunt u niet alleen tercht voor de europese zonvakanties, maar ook verre reizen naar bijvoorbeeld de Dominicaanse Replubliek  vind u op Vakantiediscounter.nl

Beoordelingen en ervaringen

Voor beoordelingen en ervaringen kunt u prima terecht op de website van Trustpilot. Voor de beoordelingen en ervaringen over de Vakantiediscounter Klikt u HIER

Aanbeveling

Kijken we naar de reacties op de beoordelingswebsite Truspilot dan zien we veel  goede beoordelingen en recensies. Zo valt onder andere te lezen dat de website goed werkt en dat het boeken feilloos werkt. Reisbureausopeenrij.nl heeft de eerste 4 pagina’s van beoordelingen en reviews bekeken op 18-11-2016 en er waren over het algemeen positieve reacties te lezen. Op de minder positieve beoordelingen reageert de klantenservice van vakantiediscounter.nl zeer adequaat en in sommige gevallen wordt er door hen voorgesteld een gevolg te geven aan de service om samen toch nog tot een goed gevoel te komen.

Over het algemeen ziet het er goed uit, duidelijke website, goede prijzen en goede service. Reisbureausopeenrij.nl durft op basis van de over het algemeen goede online reviews, vakantiediscounter.nl best bij u aan te bevelen.

Share This