Stip reizen heeft een veelzijdig en verrassend aanbod van vakantie bestemmingen. Nog niet bekend met deze reisorganisatie? Klik en lees meer.

reizen

Stip reizen

StipReizen.nl een naar eigen zeggen jong en dynamische reisorganisatie die in 2012 naar eigen ruim 160.000 vakantieganger vervoerden naar meer dan 40 verschillende landen. De reisorganisatie zet breed in en daarom heb je veel keus, vele vakantie vormen zijn er te vinden op de website.

Het ruime aanbod van vakanties bestaat onder andere uit: autovakanties, zonvakanties, cruises, rondreizen, fly-drives, busreizen, wintersportvakanties, stedentrips en artiestenreizen. Naast het grote aanbod van soorten vakanties is het aanbod van vakantielanden ook groot, meer dan 40 vakantielanden worden er op website aangeboden waaronder bijvoorbeeld: Spanje, Turkije, Marokko, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Israël, Thailand, Indonesie en meer.

Beoordeling & Ervaringen

Op zoek naar een reis/vakantie? Het is zeker de moeite waard om eens op de website van Stip reizen te kijken. De beoordeling online van Stip reizen is een gemiddelde van 7.6. U kunt de beoordeling en ervaringen bekijken door HIER te klikken.

Share This