Romtour

romtour Roemenie reizen

Leer Roemenië kennen met Romtour

Roemenië reizen – Welkom bij Romtour! Romtour is een enthousiast en jong reisbureau met een enorme passie voor Roemenië en zijn onuitsprekelijk overweldigende natuuraanbod. Romtour is momenteel in Nederland de enige Roemenië specialist.
Door vragen, behoeften en verzoeken van onze vaak gedreven cliënten heeft ons reisaanbod zich de afgelopen jaren kunnen verbreden en verdiepen, en daarmee uiteraard onze expertise over dit schitterende land. Wij hebben veel tijd en aandacht geïnvesteerd in het bouwen van een betrouwbaar netwerk van lokale partners, zoals hotels, pensions, gidsen en autoverhuurbedrijven.
Naast een ruim aanbod van standaardvakanties zijn we ook gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat. Wilt u met een auto, fiets of bus door Roemenië reizen dan kunnen wij dat voor u regelen. Reist u het liefst alleen, met uw familie, of bent u op zoek naar een gezellige groepsreis, dan kan dat natuurlijk ook met Romtour! Heeft u zelf een goed idee voor een reis door Roemenië, maar u weet niet waar u moet beginnen, dan helpen wij u graag.

Roemeniё reizen

Roemenië is een land met een grote diversiteit aan natuur, cultuur en architectuur en heeft werkelijk onbegrensde mogelijkheden. Ongerepte natuurgebieden zien hun verankering in traditionele dorpen. Daarnaast ontwikkelen zich moderne, interessante en bruisende steden die weer aan een heel andere behoefte van reizigers tegemoetkomen.
Elke streek van Roemenië heeft iets karakteristieks, wat nergens anders te vinden is. Zo is Transsylvanië bekend door de Saksische dorpen met burchtkerken en spectaculaire
middeleeuwse steden, terwijl Maramureş beroemd is door het in stand houden van eeuwenoude tradities en levensstijlen. De grote variatie in de natuur is met name te ontdekken in bergketens zoals de Karpaten en het Apusenigebergte. Deze gebieden zijn een speeltuin voor avonturiers én romantici. Steile rotswanden, grotten en spelonken worden afgewisseld door zachtgroene weiden met zeldzame bloemen, planten en bijzondere dieren.

Blader rustig door de Romtour reisaanbod en ontdek het veelzijdige aanbod van reizen in Roemenië! Kies uit actieve vakanties met veel aandacht voor natuur en cultuur of geniet van lekker eten, drinken, architectuur en cultuur in de prachtige Roemeense steden. Wilt u beide het liefst combineren, dan kan dat ook, alles in één land en in één hand. De veilige handen van ROMTOUR, uw Roemenië specialist.

Share This