Reis gecanceld? Dit is wat je (online) kunt doen nu je thuis zit

Wanneer je reis is gecanceld zal je waarschijnlijk behoorlijk balen. In plaats van een leuke vakantie op de planning heb je opeens een gat in je agenda. Dit moet natuurlijk wel gevuld worden met andere leuke dingen die je kunt doen, of zelfs een nieuwe vakantie. Je gaat namelijk ook niet stil zitten op het moment dat je eindelijk vrij hebt na een periode hard werken. Wij vertellen je wat je het beste kunt doen om de verveling tegen te gaan als je reis niet meer doorgaat, hopelijk heb je er iets aan!

Een nieuwe vakantie zoeken

Het is natuurlijk balen als je vakantie is gecanceld maar je moet zeker niet bij de pakken neer gaan zitten! Je kunt natuurlijk direct op zoek gaan naar een nieuwe vakantie. Het voordeel is dat je misschien ook nog eens een stuk goedkoper uit bent omdat je nu een last minute vakantie moet boeken. Er zijn altijd nog meer dan genoeg bestemmingen beschikbaar waar je heen kunt gaan. We raden je wel aan om pas laat in de zomer of na de zomer te gaan door de huidige situatie. De vluchten zijn wel goedkoop dus het kan goedkoop zijn om in deze periode een vakantie te boeken, echter loop je hierdoor wel risico.

Online games spelen

Nu iedereen door het coronavirus ook binnen dient te blijven zit iedereen te denken hoe ze al die vrije tijd door kunnen komen. Als je je verveelt kun je ook spelletjes spelen om de tijd door te komen. Er zijn ontzettend veel spelletjes die je kunt doen. Als je met meerdere mensen bent is het misschien leuk om een bordspel te doen, maar ook in je eentje zijn er genoeg opties. Je kunt dan het beste terecht op je telefoon, hier zijn duizenden spellen beschikbaar die je kunt doen.

Daarnaast zijn er een hoop gratis games waarmee je voldoende te doen hebt in je vrije tijd. Wij hebben de top 4 voor je op een rijtje gezet:
Call of Duty Warzone
Runescape
Roulette online spelen
Counter-Strike:Global Offensive

Kortom; er is thuis genoeg te doen in deze hectische periode dus blijf zoveel mogelijk thuis om de situatie niet erger te maken.