Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /srv/www/reisbureausopeenrij.nl/vhosts/www/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Onbekommerd op vakantie met een huurauto - Reisbureaus op een rij
Selecteer een pagina

Home » Onbekommerd op vakantie met een huurauto

Eén van de voorwaarden voor een optimale vakantie is dat u in staat bent om uzelf gemakkelijk te verplaatsen. Ongeacht welk reisbureau of welke vakantiebestemming u kiest. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een auto te huren tijdens hun vakantie. Zo zijn zij in staat om ieder illuster plekje van hun vakantiebestemming te bezoeken. Wij begrijpen dat u geen zin heeft om teveel met randzaken bezig te zijn tijdens het boeken van uw vakantie. Daarom hebben wij hieronder een aantal tips opgesteld die ervoor zorgen dat het huren van een auto een fluitje van een cent is.

Tip 1: Zorg dat u de reviews van uw verhuurder checkt voor de locatie waar u uw auto wilt huren. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een verhuurder op een bepaalde locatie een prima service biedt maar dat dit op een andere verhuurlocatie minder goed op orde is. Kijk dus altijd welke autoverhuurder de ideale start vormt van uw vakantie.

Tip 2: Check ook altijd even het adres van uw autoverhuurder voordat u van huis weggaat. Het kan namelijk voorkomen dat autoverhuurders niet op het vliegveld gevestigd zijn. Zij zorgen dan vaak voor een gratis shuttle bus vanaf het vliegveld naar de verhuurlocatie. Het adres van uw verhuurder staat altijd op uw voucher weergegeven.

Tip 3: Bent u van plan om uw huurauto op  een andere locatie in te leveren dan de locatie waar u hem gehuurd heeft? Stem dit dan altijd even op voorhand af met uw autoverhuurder. Vaak is dit geen enkel probleem.

Tip 4: Zorg ervoor dat u uw huurauto controleert op eventuele schade bij het ophalen van de auto. Het wordt aangeraden om dit samen met de verhuurder te doen. Zo zorgt u ervoor dat u bij het inleveren van de auto niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Tip 5: Zorg dat u uw creditcard meeneemt. Het huren van een auto gaat namelijk bijna altijd via de creditcard aangezien de borg hierop ingehouden kan worden.

Tip 6: Check de voorwaarden van uw verzekering. Mocht het voorkomen dat u onverhoopt schade rijdt bent u op de hoogte van wat u moet doen.

Tip 7: Wilt u vanuit het vliegveld zo snel mogelijk door naar uw vakantiebestemming? Zorg er dan voor dat u iemand van uw reisgezelschap alvast doorstuurt naar de balie van uw autoverhuurder terwijl u op de koffers blijft wachten. Zo bent u de andere autohuurders voor en hoeft u niet al te lang in de rij te staan.

Tip 8: Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar HolidayCars

Share This