Niet te missen: bezoek deze 5 dingen op Bali (2023-versie)

Bali: het eiland waar menig Nederlander naartoe gaat. Door het paradijselijke karakter, of juist vanwege de rijke historie. Staat een bezoek aan Bali ook bij jou op de planning? Wij verzamelden de top-5 bezienswaardigheden die jij in 2023 niet mag missen op het populaire Indonesische eiland. Stoelriemen vast?

Bezoek de Tanah Lot tempel

De Tanah Lot tempel is een van de populairste bezienswaardigheden tijdens een rondreis Bali en een must-visit voor iedereen die voor het eerst voet aan Balinese wal zet. De tempel is gebouwd op een rots in de zee en is al eeuwenlang een heilige plek voor de Balinese hindoeïsten. Het uitzicht op de tempel en de zee is adembenemend en het is een populaire plek om de zonsondergang te bewonderen.

Tik Ubud zeker aan

Ubud is het culturele hart van Bali en een populaire bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning tijdens een rondreis Indonesië. Hier kun je genieten van lokale kunst en cultuur, zoals dans- en muziekvoorstellingen, kunstgalerijen en tempels. Ook vind je hier vele boetiekjes, restaurantjes en cafeetjes, waar je kunt genieten van de lokale Balinese keuken.

Niet te missen: Bali Barat National Park

Niet te missen Bali Barat National Park

Het Bali Barat National Park is een prachtig regenwoud met uitgestrekte mangrovebossen, heldere meren en rivieren en een rijke biodiversiteit. Hier kun je wandelen door de jungle, genieten van een boottocht over het meer of verblijven in een eco-lodge. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur op Bali.

Helemaal zen in de Balinese spa 

Bali is beroemd om zijn wellness-cultuur en de traditionele Balinese spa-behandelingen zijn een must voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zoals massage, yoga, meditatie en schoonheidsbehandelingen. Extra genieten doe je gegarandeerd. Waarom? Alles wordt uitgevoerd in sfeervolle en ontspannen omgevingen.

Wel eens de Uluwatu tempel gezien?

De Uluwatu tempel is een prachtige tempel op een klif boven de Indische Oceaan en biedt een adembenemend uitzicht over de oceaan. Het is een populaire plek voor het bekijken van de zonsondergang en is ook een belangrijke hindoeïstische tempel. Naast het uitzicht kun je ook genieten van traditionele Balinese dansvoorstellingen die hier worden gehouden.

Zoals je ziet: Bali heeft veel te bieden. Heb jij je tickets al online opgezocht?