Sunweb Excellent

U bent op zoek naar net even wat meer voor als u op vakantie gaat. Sunweb excellent biedt u met de excellent formule net even dat beetje extra.

Sunweb heeft voor de Excellent formule de beste hotels en resorts geselecteerd. Het zijn allemaal exclusieve hotels en resorts waar het heerlijk bijkomen is. Heerlijk genieten in de spa, op uw riante kamer of op een ligbed aan een paradijselijk strand.

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een vakantie die u net even wat meer te bieden heeft dan is de Excellent formule van Sunweb misschien iets voor u.

Adults only

Heerlijk samen genieten en tijd voor jezelf en elkaar nemen. Genieten van candlelight diners en lekker wegdromen in de zon.

Welness

Lekker relaxen in geweldige spa’s en genieten van uiteenlopende massages. En naast de spa en de massages heeft u ook nog de mogelijkheid te genieten lekkere beautybehandelingen.

Culinair

Houdt u wel van een een lekker hapje en drankje? Heerlijk genieten van  luxueuze lekkernijen onder de sterrenhemel of van een lekker lange lunch aan het zwembad.

 

Sunweb

Sunweb biedt al sinds 2000 vakantiebestemmingen aan binnen en buiten Europa. Bent u op zoek naar een heerlijke zonvakantie dan bent u bij Sunweb aan het goede adres. Maar Sunweb heeft u als vakantieganger nog veel meer te bieden. Zo kunt u op wintersport.sunweb.nl prima terecht voor een mooie wintersportvakantie en op autovakanties.sunweb vindt u een breed aanbod autovakanties.

Het aanbod is groot bij Sunweb en de aangeboden reizen zijn alleen op de site van Sunweb te boeken.

Beoordelingen en reviews

De online reisfolder heeft ook even  gekeken naar de reviews en beoordelingen op Truspilot.com. Op het moment dat de online reisfolder de beoordelingen bekeek overheersten op de eerste 3 pagina’s duidelijk de positieve reacties. Tussen de beoordelingen stonden ook enkele slechte reviews, maar over het algemeen was het dus zeer positief.

Kijkend naar de beoordelingen en reviews op Truspilot kunnen we concluderen dat een reis boeken bij Sunweb een aanrader is. Ja helaas zijn er ook reizigers geweest met een slechte ervaring, maar gemiddeld genomen komt Sunweb positief uit de beoordelingen.

Share This