Drie tips voor een geslaagd vriendenweekend

Het zijn de weekenden waar wij ieder jaar toch weer naar uitkijken, de traditionele weekendjes weg met onze vriendengroepen. Of het nu je vriendinnen van de basisschool zijn of je jaarclub van je studententijd, heerlijk om weer even volop quality time te hebben.

Om het verrassend en afwisselend te houden wordt er vaak voor gekozen om de organisatie af te wisselen. Maar wanneer iets al jarenlang een traditie is kan het wel lastig zijn om te blijven vernieuwen. Toch zijn er altijd weer nieuwe activiteiten te bedenken die leuk en verrassend zijn. Wij hebben de tips van dit moment op een rijtje gezet!

1. Klim en klauter

Een uitje wat je wellicht meer voor kinderen geschikt vindt, maar uit eigen ervaring kunnen wij stellen dat dit zeker niet het geval is. Een bezoekje aan een klimpark is ontzettend leuk maar vooral ook avontuurlijk.

Het leuke is dat je de uitdaging zo groot kunt maken als je zelf wilt en dus je eigen grenzen kunt opzoeken. Ook voor de personen met hoogtevrees zijn er opties en om dit samen te doen maakt de band nog hechter.

Klim en klouter

2. Doe duurzaam

Natuurlijk zijn we ons steeds meer bewust van de omgeving en de impact van ons gedrag op de natuur. Daarom is het ook een leuke aanrader om de uitjes tijdens jullie vriendenweekend hier enigszins op af te stemmen. Een verantwoord én leuk uitje wat wij recent gedaan hebben was bij e-chopper huren Veluwe langs te gaan en een rit te maken op deze stoere én elektrische choppers.

Er zijn verschillende uitvoeringen, van een mooie retro chopper tot een stoere motor uitvoering. Ze kunnen je daar helpen aan de mooiste routes en ook een compleet arrangement samenstellen inclusief eten en drinken. Een vriendenweekend organiseren was nog nooit zo eenvoudig. Iets minder duurzaam maar minstens zo avontuurlijk is buggy rijden Veluwe. Ga lekker offroad en cross over de grootste heuvels van de Veluwe.

3. Ga op chique

Een evenement wat wij onlangs ook ontzettend leuk vonden was een avond tijdens een weekend weg écht op chique te gaan dineren. Ga dan niet voor een extern restaurant maar huur een eigen chef in. Zo weet je zeker dat het menu lekker is en dat jullie alle aandacht krijgen van de bediening.

Wanneer je de kosten verdeelt is dit qua kosten vaak goed te doen. En natuurlijk gaat zo’n chique diner gepaard met een speciale dresscode!

Kortom, heb jij de taak om dit jaar voor het jaarlijkse hoogtepunt van jullie vrienden- of vriendinnengroep te organiseren. Kies dan eens voor één van bovenstaande activiteiten om te verrassen. Pas wel op! Voor je het weet is het zo’n groot succes dat je het volgend jaar weer mag doen!