Contact

Contact

Let op! Voor contact aangaande het vergelijken van reisverzekeringen geldt het volgende:

De online reisfolder biedt u de mogelijkheid om reisverzekeringen te vergelijken van verschillende aanbieders. De online reisfolder is echter niet gemachtigd om te bemiddelen tussen u en een van de aanbieders. Voor advies betreffende reisverzekeringen dient u de verzekeraar te benaderen en dus heeft het geen zin om voor advies betreffende reisverzekeringen contact op te nemen met de online reisfolder.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp(verplicht)

Uw bericht

Heeft u vragen over de website of over de adverteer mogelijkheden op Reisbureausopeenrij.nl neem dan vrijblijvend contact op door het formulier hiernaast in te vullen. U kunt ook telefonisch contact op nemen, bel dan naar het volgende nummer: 06-47978222.

Reisbureausopeenrij.nl is een onafhankelijke reisfolder en is ontwikkeld door Mediaonderhoud.nl. De website heeft als doel een reisfolder te zijn waar bezoekers rustig door korte artikeltjes te lezen op zoek kunnen naar de reis of vakantie waar zij naar op zoek zijn.

Heeft u een reisbureau, camping of een reis/vakantie website en wilt u een pagina van maximaal 300 woorden permanent in de online reisfolder? Voor eenmalig  €49,95 ex btw  wordt u verhaal geplaatst op de online reisfolder, reisbureausopeenrij.nl en wordt het artikel ook gedeeld op de verschillende social media kanalen van reisbureausopeenrij.nl.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van een artikel in de reisfolder, neem dan gerust vrijblijvend contact op door het contact formulier in te vullen of door te bellen met 0647978222

contact

 

Share This