Bijzondere vakantiebestemming: Villa’s del Alba

vakantiebestemming AndalusieGenieten in de Spaanse zon van rust en gastvrijheid dat kan op de bijzondere locatie: Villa’s del Alba.  Eliza zegt over deze locatie omschrijft deze ontdekking als: “het lot van levensgenieters”. Nou heeft Eliza al veel bijzondere vakantiebestemmingen ontdekt dus geeft deze benaming wel aan hoe bijzonder deze locatie is.

Villa’del Alba is een van de vele ontdekkingen die Eliza heeft gedaan en is gelegen in Andalusië. Andalusie is gelegen in Zuid Spanje. De accommodatie is gelegen nabij de stad Malaga en dat biedt dus de gelegenheid deze stad te bezoeken. Malaga is de op een na grootste stad van Andalusie. Naast de grote stad malaga is het verder volop genieten van de eindeloze binnenlanden en natuurlijk het strand.

Accommodatie

Villas del Alba is in mei 2011 geopend en gevestigd in Alhaurin de la Torre.Op het terrein staan 3 compleet gerenoveerde Villa’s. Op het terrein is ook een zwembad aanwezig van twaalf bij zes meter en om het geheel compleet te maken is er ook een ruime jacuzi. Aan de kinderen is ook gedacht en daarom is er een speeltuintje aanwezig. Natuurlijk is er ook gedacht aan uw ontspanning en u kunt genieten op het ruime verandadek die voorzien is va lounge kussen en ligstoelen.

Meer ontdekken over Villa’s Alba? Klik HIER.

Eliza was Here

Houdt u van vakantie en reizen, maar houdt u niet van alle drukte in de toeristische gebieden? Eliza was here gaat op zoek naar die plekken die nog niet door iedereen ontdekt zijn. Eliza is altijd op zoek naar de meest unieke vakantiebestemmingen. Deze unieke bestemmingen zijn vaak ver weg van het massatoerisme. Op deze plekken kunt u helemaal opgaan in de lokale bevolking en genieten van hun gewoonten.

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming ver weg van het massatoerisme? Eliza was here heeft dan voor u meerdere mooie vakantiebestemmingen ontdekt. Klik HIER om te ontdekken wat Eliza voor u in petto heeft.

Share This