Op vakantie naar Roemenie

Vakantie Roemenie

Vakantie Roemenie

Kasteel: Buitenverblijf (voormalig) koning Roemenie

Roemenie is nog niet bij het grote publiek bekend als vakantieland en toch is Roemenie een land dat veel te bieden heeft op vakantie gebied.

Roemenie is een veelzijdig land met stranden aan de zwarte zee, oerbossen, berg landschappen ( de karpaten) en naast deze veelzijdigheid in het landschap  vind u er ook nog veel cultuur historie in de vorm van kastelen  voornamelijk in de bergen en de geweldige architectuur in de verschillende steden zoals bijvoorbeeld de hoofdstad Boekarest.

Het land is lid van EU en heeft na de val van het communisme een grote verandering doorgemaakt en de veranderingen gaan nog steeds door, verbeteringen in bijvoorbeeld infrastructuur  kosten tijd maar er wordt aan gewerkt. Echter wanneer u op rondreis gaat door Roemenie is het een mooie ervaring om door de dorpjes heen te rijden, op die manier ervaart u een stukje van het ware Roemenie.

Een vakantie naar Roemenie is zeker aan te raden, in de zomer vind u er mooi warm zomer weer  en is het heerlijk vertoeven aan de zwarte zee. In de winter kunt u ook prima terecht in Roemenie voor de wintersport, kortom Roemenie heeft u als vakantieganger genoeg te bieden het hele jaar door.

Roemenie Reisorganisaties

Romtour

romtour

Pin It on Pinterest

Share This