Op vakantie vanaf Schiphol

OpvakantievanafSchiphol.nl,  één van de online reisbureaus in de serie van Opvakantievanaf-websites. Opvakantievanafschiphol.nl mag niet ontbreken in het rijtje van 8 websites met vertrek vanaf een regionale luchthaven. Zoals de titel van de website al doet vermoeden, vindt u op deze website reizen en vakanties die vertrekken vanaf de nationale luchthaven Schiphol Amsterdam Airport.

OpvakantievanafSchiphol.nl biedt tal van mogelijkheden voor uw reis. Van stedentrip tot zakenreis, van internationale bestemmingen tot middellandse zeevakanties. U kunt uw reis zelf samenstellen of een pakketreis boeken via een reisorganisatie. Opvakantievanafschiphol.nl is geheel zelfstandig en onafhankelijk.

Uw boeking wordt afgehandeld door Disma Reizen. Drievoudig winnaar van de titel “Beste Reisbureau van Nederland”. Disma Reizen is onder andere gevestigd in Tilburg.
Opvakantievanafschiphol.nl is aangesloten bij het ANVR, SGR en calamiteitenfonds en is tevens in het bezit van het thuiswinkelwaarborg certificaat.

Beoordeling & Ervaringen

Ook dit online reisbureau heeft online beoordelingen ontvangen en wel op travelmap.nl, met een score van 9.3 op dit moment komen de website goed naar voren. Klik HIER om de beoordelingen te bekijken.

Pin It on Pinterest

Share This