Lavida Travel is een online reisbureau.Het is opgericht door twee zussen met een passie voor reizen. Kerwoorden: Passie en klantgericht.

leuke vakantiebestemmingen

Leuke vakantiebestemmingen

LavidaTravel.nl is een online reisbureau opgericht door twee zusssen met een passie voor reizen. Lavida Travel streeft naar eigen zeggen naar een klantgerichte, persoonlijke en service gerichte aanpak in een online omgeving.

Op de website van Lavida Travel vind u een breed aanbod van reizen en vakanties, het online reisbureau werkt samen met een groot aantal aan partners, u kunt hierbij denken aan reisorganisaties als Arke, Baobab, Djoser, MSC Cruises, Neckerman en vele anderen. Het grote aantal partners geeft de hoeveelheid van mogelijkheden van dit online reisbureau wel weer.

Beoordeling & Ervaringen

LavidaTravel.nl geeft klanten de mogelijkheid een beoordeling achter te laten op de eigen website, hier hebben de klanten de mogelijkheid de accommodatie te beoordelen en natuurlijk ook Lavida Travel zelf. Bekijk de beoordelingen van klanten op de website van Lavida Travel door HIER te klikken.

Share This