Aanbiedingen vakantie SpanjeVakantie Spanje

vakantie spanje

Update 01-12-2016

Spanje is een bekende vakantiebestemming. Het geweldige klimaat en de prettige cultuur in Spanje trekt jaarlijks veel vakantiegangers ook uit Nederland. Het hele jaar door reizen er Nederlanders af naar Spanje of heerlijk in de zomer of in de winter om te genieten van een heerlijke winterzon.

De grote bad plaatsen aan de Costa’s zijn alom bekend en worden het hele jaar door redelijk druk bezocht. Spanje is meer dan die grote bad plaatsen en buiten de gebaande toeristische paden is er nog veel meer moois te ontdekken in Spanje. Eliza was here heeft een daarom een mooi aanbod van vakanties waarmee u het “gewone” Spanje wat meer kan ontdekken en ervaren.

Aanbiedingen Vakantie Spanje

Regelmatig heeft reisorganisatie Eliza was Here aanbiedingen van mooie vakantiebestemmingen. Deze aanbiedingen vind je regelmatig ook hier op de online reisfolder. Onderstaand vind je een overzicht van een aantal mooie aanbiedingen van een vakantie in Spanje. Zijn de onderstaande links nou verlopen, klik dan HIER voor het complete aanbod van Spanje vakanties van Eliza was here.

Aanbiedingen

Masia Mas Oller, Catalonië, vertrek juni vanaf €314 p.p.

Deze reis nu bekijken


Cantueso, Andalusië, vertrek april vanaf €375 p.p.

Deze reis nu bekijken


Alicante, Finca El Tossal, vertrek December 2016, vanaf € 469.- per persoon ( obv 2 personen, 8 dagen)

Deze aanbieding bekijken


Andalusie, Villas del Alba, vertrek December 2016, vanaf € 504.- per persoon ( obv 2 personen, 8 dagen)

Deze aanbieding bekijken

Share This