Aanbiedingen vakantie GriekenlandVakantie Griekenland

zakynthos-719661_640Griekenland al decennia lang een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Een vakantieland bij uitstek, genieten van zon, zee, strand en niet te vergeten de cultuur.

Griekenland heeft als vakantiebestemming veel te bieden, naast zon,zee en strand kun je er ook terecht voor een rijke geschiedenis aan cultuur. Dit maakt het land uitermate geschikt voor een breed publiek van toeristen. Eliza was here heeft vele bestemmingen in hun assortiment naar het mooie en soms mysterieuze Griekenland. Het klimaat in Griekenland is een groot deel van het jaar zeer aantrekkelijk te noemen.

Aanbiedingen vakantie Griekenland

Zoals gezegd heeft Eliza was here een groot aanbod van vakantiebestemmingen in Griekenland. Regelmatig vind je op hun website aanbiedingen van vakanties in Griekenland. In samenwerking met Eliza was here, vind je deze Griekenland aanbiedingen nu op de online reisfolder.

Mochten de onderstaande links naar de aanbiedingen nou verlopen zijn en niet meer werken, klik dan HIER voor het gehele aanbod van Eliza was here.

Aanbieidngen

Mezzao Appartementen, Kefalonia, vertrek mei vanaf €455 p.p.

Deze reis nu bekijken


Kreta, Villas Delight, vertrek april vanaf €365 p.p.

Deze reis nu bekijken


Zakynthos, Archontiko Koutsis, vertrek April 2017, vanaf € 525.- per persoon ( obv 2 personen, 8 dagen)

Deze aanbieding bekijken


Kreta, Koules Estate, vertrek April 2017, vanaf € 545.- per persoon ( obv 2 personen, 8 dagen)

Deze aanbieding bekijken

Share This